(eļļa apziest tortilju, apcept vistas fileju)
Tortiljas pagatavošana
Apsmērē tortiljas vienu pusi ar eļļu un viegli apcep uz pannas, lai tortiljas kļūst mīkstas.
Rapšu eļļa AMPHORA | 5 ml |
Pildījuma pagatavošana
Vistas fileju sagriež, sāla un piparo. Uzkarsē pannu un cep vistas fileju līdz tā gatava un ir zeltaini brūna. Pēc tam pannā cep bekonu līdz tas kļūst nedaudz caurspīdīgs un kraukšķīgs.
Vistas fileja | 80 g |
Bekons | 40 g |
Rapšu eļļa AMPHORA | 20 ml |
Sāls | pēc garšas |
Pipari | pēc garšas |
Visus dārzeņus sagriež salmiņos un kopā ar salātiem kārto uz tortiljas. Turpat kārto vistu un bekonu. Uzmanīgi satin tortilju un viegli apcep uz pannas.
Salāti svaigi | 20 g |
Tomāti | 25 g |
Paprika | 20 g |
Halapenjo čili | 10 g |
Gurķis svaigs | 20 g |