Tortilja ar vistas fileju, bekonu un svaigiem dārzeņiem
1 porcija

(eļļa apziest tortilju, apcept vistas fileju)

Tortiljas pagatavošana

Apsmērē tortiljas vienu pusi ar eļļu un viegli apcep uz pannas, lai tortiljas kļūst mīkstas.

Rapšu eļļa AMPHORA 5 ml

Pildījuma pagatavošana

Vistas fileju sagriež, sāla un piparo. Uzkarsē pannu un cep vistas fileju līdz tā gatava un ir zeltaini brūna. Pēc tam pannā cep bekonu līdz tas kļūst nedaudz caurspīdīgs un kraukšķīgs.

Vistas fileja 80 g
Bekons 40 g
Rapšu eļļa AMPHORA 20 ml
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas

Visus dārzeņus sagriež salmiņos un kopā ar salātiem kārto uz tortiljas. Turpat kārto vistu un bekonu. Uzmanīgi satin tortilju un viegli apcep uz pannas.

Salāti svaigi 20 g
Tomāti 25 g
Paprika 20 g
Halapenjo čili 10 g
Gurķis svaigs 20 g