(eļļa aukstajai mērcei)
Salātu pagatavošana
Gurķus un ķiršu tomātiņus sagriež nelielos gabaliņos pēc izvēles. Redīsus griež plānās šķēlītēs.
Kārto lapu salātus un dārzeņus šķīvī, pa virsu kārto atlaidinātas garneles.
Salātu maisījums | 100 g |
Gurķis svaigs | 40 g |
Ķiršu tomāti | 30 g |
Redīss | 10 g |
Garneles Grenlandes | 40 g |
Mērces pagatavošana
Ar blendera palīdzību saputo eļļu ar etiķi, pievieno kapātus pētersīļus, smalki grieztus tomātus un garšvielas.
Mērci pārlej iepriekš sagatavotajiem salātiem.
Rapšu eļļa AMPHORA | 15 ml |
Tumšais balzamiko etiķis | 5 ml |
Pētersīļi | 1 g |
Tomāti svaigi | 5 g |
Sāls | pēc garšas |
Cukurs | pēc garšas |
Pipari | pēc garšas |