Mini čebureki
6 gab. normāla lieluma vai 12 gab. mazi

(eļļa frī cepšanai, sīpolu apcepšanai)

Mīklas pagatavošana

Samīca visas sastāvdaļas un ietin pārtikas plēvē. Mīklu noliek malā uz 30 minūtēm, lai atpūšas.

Milti250 g
Etiķis 9%5 piles
Ūdens125 ml
Sāls3 g

Pildījuma pagatavošana

Eļļā apcep sīpolus līdz tie kļūst viegli zeltaini. Sīpolus atdzesē. Samaisa atdzesētos sīpolus un atlikušās sastāvdaļas, atstāj uz 15 minūtēm, lai ievelkas.

Veltnē mīklu 2 mm biezumā, ar apaļu formiņu izspiež aplīšus un vidū liek pildījumu. Pārloka mīklu tā, lai pildījums ir vidū un kārtīgi aizspiež maliņas ciet.

Uzkarsē kukurūzas eļļu un cep čeburekus līdz tie kļūst zeltaini brūni.

Liellopa gaļa, malta vai ļoti smalki kapāta100 g
Jēra gaļa, malta vai ļoti smalki kapāta100 g
Sīpoli, sagriezti smalkos kubiņos200 g
Saulespuķu eļļa AMPHORA30 g
Maltas kumina sēklas pēc garšas
Sālspēc garšas
Piparipēc garšas
Kefīrs50 ml