(eļļa aukstajai mērcei)
Mērces pagatavošana
Visas sastāvdaļas smalki sakapā un samaisa ar rapšu eļļu. Sastāvdaļas var arī sablenderēt, iegūstot viendabīgāku mērces masu.
Rapšu eļļa ar vitamīnu D AMPHORA | 50 ml |
Saulē vītināti tomāti | 10 g |
Olīvas | 15 g |
Anšovi | 5 g |
Šalotes sīpoli | 5 g |
Baziliks svaigs | 2 g |
Salātu pagatavošana
Gurķi, tomātus, papriku sagriež nelielos gabaliņos, samaisa ar mērci un kārto uz šķīvī ar salātu lapiņām. Pa virsu glīti izkārto fetas sieru, olīvas, sarkano sīpolu gredzenus un bazilika lapiņas.
Gurķi | 80 g |
Tomāti | 50 g |
Paprika | 50 g |
Fetas siers | 30 g |
Olīvas | 30 g |
Mini salāti Little gem | 50 g |
Sarkanie sīpoli | 5 g |
Baziliks svaigs | 5 g |